Wat is sleutel op de deur?

Veel mensen hebben er al van gehoord maar wat is nu een kant-en-klare bouw?
We weten hoe stressvol het bouwen van een huis kan zijn – van het organiseren van toestemmingen tot het vinden van bouwmaterialen – het kan een overweldigend proces zijn voor huizenkopers. Om klanten te helpen alle onnodige rompslomp en stress te voorkomen, bieden wij hier bij Summit Homes kant-en-klare bouwwerken aan. Weet u niet zeker wat een sleutelklaar huis is? Maak je geen zorgen, we nemen je mee.

Wat is sleutel op de deur?

Een sleutel-op-de-deur woning is gewoon een afgewerkt huis dat klaar is om in te trekken. De last van de oplevering en de juridische verantwoordelijkheid voor het ontwerp en de bouw van de woning ligt bij ons, niet bij u.

Ons team van ontwerp- en constructiedeskundigen helpt u bij de ontwikkeling van de woning waar u van droomt. Van begin tot eind verzorgen wij het hele proces, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kleinste details.

Wat zijn de voordelen van een turnkey build?
Turnkey maakt het bouwen van uw eigen huis gemakkelijk en betaalbaar. Veel van onze klanten willen hun eigen huis bouwen, maar hebben niet de tijd om een heleboel aannemers en handelaars te managen om de klus te klaren.

Onze turnkey-bouw houdt u betrokken bij alle grote beslissingen en ‘leuke onderdelen’ van het ontwerpen en bouwen van uw huis – maar dan zonder de stress.

Als uw bouwbedrijf zijn we contractueel gebonden aan het project totdat het is voltooid en klaar is voor u om in te trekken. Omdat wij wettelijk verantwoordelijk zijn voor het project, in plaats van u, zijn wij gemotiveerd om de woning zo snel en efficiënt mogelijk te voltooien.

Bij Summit Homes zijn we er trots op dat we in een snel tijdsbestek (normaal gesproken 10-12 weken) kwalitatief hoogwaardige woningen kunnen bouwen. We houden ons op alle mogelijke manieren aan onze deadlines en zorgen ervoor dat u de woning krijgt die u verdient, zonder lange wachttijd.

We horen van veel mensen hoe vreselijk bouwleningen kunnen zijn. Ze kunnen vaak moeilijk te beveiligen zijn, en hebben meestal een hogere rente dan andere leningen. Met een kant-en-klare woning vermijdt u het gedoe van het nodig hebben van een bouwlening die u zal helpen om geld te besparen, en in plaats daarvan gebruikt u dat geld bij het afbreken van uw nieuwe woning!

Een kant-en-klaar huis bouwen

Wij maken het woningbouwproces gemakkelijk en eenvoudig voor de eerste huizenkopers. Dus als u zich zorgen maakt dat u niet genoeg storting heeft om in uw eerste huis te komen, kunnen wij u helpen! Wij bieden kant-en-klare bouw voor de eerste keer kopers met slechts 5% aanbetaling.

We zijn er allemaal voor om het woningkoopproces betaalbaar en probleemloos te maken voor onze klanten.


Waterverzachter plaatsen in je woning?

Met 30 jaar ervaring is Aquagroup uw leverancier van waterverzachters, ontijzeraars of allerhande waterbehandelingen.

BEKIJK ONS AANBOD WATERVERZACHTERS