Nieuws

Turnkey Vs. E-Commerce Website ontwerp
Zoals de term suggereert, is een sleutelklaar item een item dat al is gekocht door de verkoper, geleverd bij u thuis, gemonteerd en gemonteerd volgens uw wensen. Beide manieren hebben hun verdiensten en gebreken. Als u nieuw bent in e-business, kunt u kiezen voor een kant-en-klaar model om tijd en geld te besparen, wat een goed alternatief zal zijn voor het inhuren van een professional en ervoor zorgen dat alle details op hun plaats zijn voordat het werk begint.

Het voordeel van een turnkey is dat u erop kunt vertrouwen dat het product in goede handen is en op de lange termijn zal leveren wat u verwacht. De nadelen van dit type product zijn onder andere het niet kennen van de fabrikant, gebrek aan training over hoe het product zal presteren en of de verkoper de verantwoordelijkheid neemt om op tijd en binnen het budget te leveren. U kunt ook tegen problemen aanlopen zoals defecte bedrading, kapotte printplaten, defecte connectoren en andere kleine problemen die zich kunnen voordoen tijdens de productie van uw product. Het nadeel van dit type product is dat de klant waarschijnlijk een zeer laag niveau van kennis van computerhardware heeft.

Een EPC, ook wel bekend als een “uitgebreid servicecontract”, is in principe een kant-en-klare aankoop. Dit type aankoop wordt normaal gesproken gedaan door bedrijven die expertise hebben op het gebied van software. EPC’s bevatten meestal gedetailleerde informatie over de software die de verkoper u ter beschikking stelt. De verkoper stelt u op zijn beurt meestal een voorgemonteerd systeem ter beschikking, de documentatie en de ondersteunende diensten, evenals de ondersteuning door zijn eigen team van ingenieurs. De voordelen van een EPC zijn dat u beschikt over een uitgebreide handleiding voor installatie, ondersteuning, onderhoud en reparatie, evenals voor training.

Een van de voordelen van een turnkey ten opzichte van een EPC is dat door het uitbesteden van de ontwikkeling en het maatwerk aan een derde partij de kostenbesparing aanzienlijk wordt gereduceerd. EPC’s zijn duurder omdat ze een aanzienlijke investering van uw kant vereisen, die veel tijd en geld omvat. in het inhuren van technische mensen. Aan de andere kant zal de software die u met een EPC krijgt meestal alle benodigde technische ondersteuning en technische assistentie bieden die u nodig heeft, inclusief online training en een live forum waar u eventuele technische kwesties kunt bespreken met anderen die ook aan hetzelfde project werken.

Een EPC is veel gemakkelijker op te zetten dan een turnkey, omdat de meeste mensen het zelf kunnen doen, vooral als ze nieuw zijn op het internet en niet veel ervaring hebben met het opzetten en gebruiken van een turnkey. Het nadeel van een EPC is dat je er misschien extra voor moet betalen. De kosten kunnen echter vaak worden gedekt door de verkoopcommissie die u krijgt bij de verkoop van de software.

Een van de nadelen van een EPC is dat het toepassingsgebied en de omvang ervan beperkt blijft tot de functies van het product. Als u een businessplan hebt om aan uw klanten te presenteren en zij hebben het product om een specifieke reden nodig, dan is een EPC misschien niet de beste oplossing voor uw behoefte. Een kant-en-klare versie kan meer functies en kenmerken hebben. Als het product veel functies heeft, moet u op zoek gaan naar een leverancier die meer dan één product aanbiedt, en indien mogelijk zou een EPC een betere keuze zijn.

Over het algemeen zijn turnkey versus EPC slechts één van de vele overwegingen waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van het juiste type product voor uw bedrijf. Als uw bedrijf online-gebaseerd zal zijn, dan zou een EPC uw beste optie zijn.

DA 24-11-2020

Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier Pier